Onze werkwijze

Een klik is belangrijk

Indien u zich aangesproken voelt door wat ik te bieden heb, kom ik graag vrijblijvend bij u langs voor een gesprek. In dat gesprek probeer ik er achter te komen wat uw tuinwensen zijn en zal ik u een werkwijze op maat voorstellen.

Voor een prettig verloop van het werkproces en een optimaal eindresultaat vind ik een klik tussen u als klant en mij als uw adviseur van groot belang. Om tot een voor u passend tuinontwerp te komen, zal ik u o.a. de volgende vragen stellen:

Functionaliteit

Hoe wilt u uw tuin gaan gebruiken?

  • Wilt u er heerlijk kunnen tafelen met vrienden of een feestje kunnen vieren?
  • Zit u graag in de zon, of wilt u een fijne schaduwplek om een boek te kunnen lezen?
  • Moet er een kliko staan?

Sfeer

Strak en sober of juist romantisch en uitbundig?

  • Werkt u graag in de tuin of is een onderhoudsarme tuin meer iets voor u?
  • Heeft u wensen qua gebruik van materialen: gebiedseigen materiaal, FSC hout, of misschien ziet u graag toepassing van hergebruikt of herbruikbaar materiaal volgens het Cradle to Cradle principe?

Tuinontwerp

De eerste stap

In dit eerste gesprek zal ik ook de kosten voor een ontwerp met u bespreken. U kunt dan besluiten om mij wel of geen opdracht te geven. Binnen 2 weken na het krijgen van uw opdracht kom ik weer bij u om mijn voorlopige tuinontwerp aan u te presenteren. De eventuele aanpassingen zal ik zonder meerkosten in een definitief tuinontwerp verwerken.
Binnen 2 weken kom ik bij u met een concept tuinontwerp.

Beplanting

De sfeerbepalers

Wanneer het tuinontwerp definitief is, volgt het beplantingsplan. Hierin ga ik samen met u op zoek naar passende beplanting, die in grote mate de sfeer die u wilt hebben in uw tuin zal gaan bepalen.

De uitvoering

Klant is koning

Bij Weijs tuinen pakken we graag de uitvoering van onze projecten compleet op.We beschikken over vakmensen elk met hun eigen specialisme die  alle onderdelen perfect weten te realiseren. Daar onder vallen onder andere: grondwerk, straatwerk, metselwerk, timmerwerk, tuinverlichting , sproeiinstallaties en natuurlijk de aanplant. We zorgen er altijd voor dat de juiste man of vrouw op de juiste plaats aan het werk is.

Duidelijke afspraken

Een gedetailleerde offerte

We maken duidelijke afspraken over de start en het verloop van de werkzaamheden. Weijs tuinen heeft geen eigen personeel, maar ik werk al jaren met een vaste ploeg ZZP-ers.
Dit zijn allen zeer hardwerkende, vakbekwame, maar vooral ontzettend gemotiveerde mensen die werkelijk verbluffend snel tot een zeer profesioneel resultaat komen.Projecten worden altijd achter elkaar afgemaakt. Op deze manier bent u snel uit de rotzooi. Daarbij is een prettige omgang met de klant net zo belangrijk als het eindresultaat.

Garantie

Bij Weijs Tuinen mag u het beste verwachten.

Degelijke materialen op een duurzame manier verwerkt en kwaliteitsbeplanting op de juiste standplaats. Ik sta voor kwaliteit en biedt daarom de maximale garantie op alle leveringen en diensten.

Belofte

Wij doen wat we beloven

  • Uw tuin is ons visitekaartje
  • Wij zijn gek op tevreden klanten
  • We doen er alles aan om uw wensen te realiseren
Ook genieten van je tuin?