3D ontwerp

"Met een 3D tuinontwerp ervaar je je tuin, nog voordat ie is aangelegd. Dat geeft heel veel rust en duidelijkheid"

3D Tuinontwerp

Door onze tuinontwerpen in 3D uit te werken krijg je als klant direct een goed beeld van hoe de ruimtelijke effecten zijn in het ontwerp en hoe het er uit komt te zien.

Met zo'n 3D tuinontwerp heb je meteen een levende tuin. De tuinarchitect laat je op deze manier alvast een kijkje nemen in je tuin. En dat is precies waar we bij Weijs Tuinen naar zoeken: vooraf duidelijkheid over wat je kunt verwachten.

klik om de film te starten

Tuinarchitectuur in 3D

Bij Weijs Tuinen hebben we ons gespecialiseerd in het creëren van 360 graden tuinontwerp. Door tuinen op deze manier te visualiseren zijn we in staat om de wensen van u als klant niet alleen in beeld te brengen; u krijgt ook meteen de mogelijkheid om de tuin te beleven, rond te lopen door het tuinontwerp.

Dat geeft tuinarchitectuur een extra dimensie. Beplanting, bestrating, borders en houtbouw. Alle aspecten van uw tuin kunt u alvast beoordelen.

Nu meteen een afspraak maken? Bel: +31 6 1981 2873

Beleef je tuin in 3D

Hieronder een aantal van onze 3D tuinontwerpen waardoor onze klanten hun tuin van te voren al echt konden "beleven", zowel overdag als 's avonds met verlichting.

info@weijstuinen.com